VB-Groep

De Jonkvrouw Deelplan 4 Geldrop

Plaats Geldrop
Programma 69 appartementen
Website De Jonkvrouw
Architect diederendirrix
Aannemer Huybregts Relou & Strukton
Ontwikkelaar CRA Vastgoed
Bekijk alle gegevens

69 appartementen in een groene omgeving

Direct aan het plantsoen de Beekweide en in de nabijheid van het treinstation van Geldrop ontwikkelt CRA Vastgoed 69 appartementen in een groene omgeving.
De ontwikkeling is het vierde en laatste plandeel binnen het totaalproject 'De Jonkvrouw'. De verkoop start in het voorjaar van 2021.

De 69 wooneenheden zijn verdeeld over 3 gebouwen met 5 bouwlagen, die in een fraaie, parkachtige setting worden gesitueerd. Appartementen zijn er in diverse typen en groottes, variërend van ca. 82 m² tot ca. 95 m². Ieder appartement is voorzien van inpandige berging en parkeerplaats op eigen terrein.

De locatie geeft enerzijds een mooi groene woonomgeving en anderzijds optimale bereikbaarheid met het station in directe nabijheid. Kwaliteiten die de toekomstige doelgroepen van 1-2, of 3-persoonshuishoudens kunnen waarderen. De gebouwen zijn ontworpen door architect DiederenDirrix uit Eindhoven. De verschillende plandelen krijgen ieder een eigen kwaliteit en identiteit, maar zullen zichtbaar familie van elkaar blijven. Belangrijke elementen zijn grote raampartijen en mooie geveldetailleringen.

Huybregts Relou realiseert de appartementen. Strukton zorgt als partner voor het bouw- en woonrijp maken.

Projectdetails

Plaats Geldrop
Programma 69 appartementen
Website De Jonkvrouw
BVO Variërend van 82 tot ca. 95m2
Architect diederendirrix
Aannemer Huybregts Relou & Strukton
Ontwikkelaar CRA Vastgoed