VB-Groep

Wonen

Binnen het segment wonen bouwen wij veel voor corporaties en ontwikkelaars, waaronder voor ons zusterbedrijf CRA Vastgoed. We houden ons bezig met zowel projectmatige nieuwbouw als projectmatig groot onderhoud en renovatie.

Waarom woningen bouwen en onderhouden met Huybregts Relou?

  • Seriematige aanpak
  • Kennis en ervaring op het gebied van verduurzaming
  • Uitgebreide kopersopties en ervaren wooncoaches
  • Eigen woonconcepten onder de noemer VB Woonconcepten
  • Procesmatige aanpak VB Groot Onderhoud
  • Betrokken medewerkers

Seriematige woningbouw

Bij seriematige woningbouw kijken we graag mee naar de meest efficiënte aanpak en werken we bij voorkeur met vaste partners om een goed eindresultaat volgens planning en binnen budget te realiseren.

Voor efficiënte seriematige woningbouw hebben we binnen VB Groep de VB Woonconcepten ontwikkeld. Daarin bieden we een gezinswoning aan, maar ook een nultredenwoning en een compact appartementengebouw.

Kopersopties

Waar we bouwen voor ontwikkelaars, bieden we graag uitgebreide kopersopties onder begeleiding van onze ervaren wooncoaches. De prijzen daarvan houden we reëel. In samenwerking met onze vaste partners bieden we kopers daar waar mogelijk ook graag complete afbouwpakketten aan tegen reële prijzen.

Verduurzaming

Een belangrijk onderdeel in projectmatig groot onderhoud is verduurzaming. Corporaties zien zich voor de uitdaging geplaatst om woningen naar gemiddeld energielabel B te brengen en uiteindelijk zelfs CO2-neutraal en aardgasloos te maken. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden, bouwtechnisch maar ook in sociaal opzicht. Goede communicatie en omgang met bewoners zijn daarbij voor ons belangrijke uitgangspunten.

Onze concepten

VB ID - De standaard in bouwen

Bij het verduurzamen van woningen is ook een combinatie met vervangende nieuwbouw mogelijk. Hiervoor bieden we een oplossing met onze woonconcepten: VB ID. De standaard in bouwen.

Conceptueel bouwen met VB ID

VB GO

Met VB GO ondersteunen wij met name woningcorporaties in hun groot onderhoud, door te kiezen voor een procesmatige en programmatische aanpak.

Meer over VB GO

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  

= Verplicht veld