VB-Groep

Conceptueel bouwen met VB ID

Woningcorporaties leven met de grote uitdaging om hun woningvoorraad toekomstbestendig te maken. Tegelijkertijd worstelen ze met maatschappelijke opgaven zoals betaal- en beschikbaarheid van woningen. De oplossing lijkt simpel, maar met steeds complexer wordende eisen en regelgeving snappen wij dat het makkelijk verdwalen is. Dan is het wel zo fijn als je een ontwikkelaar en bouwer aan je zijde hebt die je de weg wijst; die snapt dat de huidige markt meer vraagt dan alleen het stapelen van stenen.

VB ID - De standaard in bouwen
VBG Brochure VB Gezinswoning

Brochures VB ID

Benieuwd naar onze concepten?

Waarom kiezen voor VB ID?

  • Veel ervaring met conceptueel bouwen
  • Korte ontwikkel- en bouwtijd
  • Hoge mate van flexibiliteit; veel keuzemogelijkheden
  • Totale ontzorging van opdrachtgever

Klaar voor de toekomst

Het idee van woonconcepten, gefundeerd op vooraf bedachte oplossingen, die we proactief, projectoverstijgend en doelgroepgericht ontwikkelen. We leveren dus geen standaard woning, maar een woning op basis van maatwerk met gestandaardiseerde elementen. Dat betekent een snelle realisatietijd en een minimale omgevingsbelasting. Wij nemen het werk uit handen, pakken de regie in zowel het product als in het proces van afbreken wat er staat tot sleutelklaar opleveren. Alles passend bij de vraagstukken van nu. Klaar voor wat de toekomst ons gaat brengen.

Woonstandaard 2.0

De VB ID concepten zijn ontwikkeld conform de Woonstandaard 2.0. Deze gebundelde klantwensen zijn opgesteld door de leden van het Netwerk Conceptueel Bouwen en Aedes, de branchevereniging voor woningcorporaties.

Ons aanbod

Onze bouwconcepten zijn beschikbaar als basislijn en ecolijn. Binnen de ecolijn maken wij gebruik van een prefab modulair woningconcept op basis van houtbouw.

VB Gezinswoning

De VB Gezinswoning kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en keuzevrijheid. Zowel in functionaliteit, afmeting, indeling, esthetisch opzicht en materialisatie.

Lees meer

VB Nultredenwoning

De VB Nultredenwoning is een compacte en flexibele woning met woonprogramma op begane grond, bestemd voor kleine huishoudens.

Lees meer

VB Appartement

Het VB Appartement is een flexibel woonconcept, ontwikkeld op basis van ideale vormfactoren. Dit zorgt voor een alzijdig en efficiƫnt gebouw met appartementen rondom een vaste en kleinst mogelijke kern.

Lees meer

Niels Beurskens

Conceptontwikkelaar

Stel hier je vraag

  

= Verplicht veld