VB-Groep

Historie

Huybregts Relou is een professioneel familiebedrijf. De geschiedenis start in 1873, waarin timmerman Johannes (Jan) Hendrikus Adrianus Huybregts voor zichzelf begint. Hij start in Helmond, maar verhuist al gauw naar Mierlo. Als gedreven, eerlijke en kundige vakman neemt hij vooral grote, complexe utiliteitswerken aan zoals; kerken, stadshuizen, kloosters, boerderijen en villa's. Hier begint het mooie geschiedenisverhaal van het familiebedrijf Huybregts, nu onderdeel van VB Groep. Een groep bedrijven actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen. We nemen je graag mee in onze historie, ons verhaal!

1873

Johannes Huybregts start als timmerman voor zichzelf in Helmond.

1904

Zoon Harrie komt bij zijn vader in de zaak en zet het bedrijf voort onder de naam Bouwbedrijf H. Huybregts, in Heeze. Hij trouwt de kasteleinsdochter en vestigt zich in het stamhuis van de familie Guitjens, café De Gouden Leeuw.

1980

In 1980 start Johan van Boldrik zijn loopbaan bij Gebroeders Huybregts.

1996

Het bedrijf gaat verder onder de naam Huybregts Bouw.

1998

Het bedrijf viert haar 125-jarig bestaan!

2003

In 2003 ontstaat de huidige bedrijfsnaam Huybregts Relou uit de samenvoeging van Huybregts Bouw, Huybregts Hamer Bouwservice en bouwbedrijf Relou.

2006

Hans Geertman doet zijn intrede. Onder zijn leiding maakt Huybregts Relou een forse groei door.

2008

De familiecultuur komt nadrukkelijker dan ooit naar voren als de tot VB Groep behorende bedrijven, waaronder Huybregts Relou, het beeldmerk van de kleurrijke diamant gaan voeren. Omdat iedereen ervan overtuigd is dat men samen meer bereikt dan alleen. Oftewel: resultaat komt samen.

2020

In 2020 draagt Hans Geertman eerst de dagelijkse leiding over aan de huidige directie: Wouter Bezemer, Sander van Doorn en Paul Uppelschoten.

2021

Hans Geertman draagt vervolgens ook zijn verantwoordelijkheden voor alle bouwbedrijven van VB Groep over aan Wouter Bezemer en Jeroen de Bekker.

2023

VB Groep en Huybregts Relou vieren hun 150-jarig bestaan. Het hele jaar door staan we stil bij dit bijzondere jubileum. Met activiteiten voor onze mensen en hun familie, maar ook voor onze opdrachtgevers, partners en oud collega's. Onze diamanten!