VB-Groep

Werken

Werken

De sector ‘werken’ is een heel brede sector. Variërend van kantoren tot en met distributiehallen. Wij helpen onze klanten graag hun specifieke vraag te formuleren en te beantwoorden.

Waarom bouwt het bedrijfsleven met Huybregts Relou?

  • Meedenken met opdrachtgever
  • Bouwen vanuit klantvraag
  • Opleverdatum is heilig
  • Specifieke kennis van bedrijfsgebouwen
  • Betrokken medewerkers

Specificeren van klantvraag

Een opdrachtgever die een bedrijfsgebouw laat bouwen, kan zich bij ons richten op zijn primaire doel: ondernemen. Wij ondersteunen daarom graag vanuit onze kennis en kunde om het bouwproces vanaf het begin tot het eind tot een succes te maken. Het resultaat moet een gebouw zijn waarin het bedrijf zich thuis voelt en optimaal kan functioneren. We stellen daarom vanaf het eerste contact de klantvraag voorop en verdiepen ons graag in de bedrijfsprocessen om te kijken wat er nodig is. Van daaruit kunnen wij helpen bij het scherper formuleren van de klantvraag. Deze specifieke klantvraag is voor ons belangrijker dan de bouwmethode of de bouwtechniek.

Kennispartner

Daarbij hebben we, samen met onze vaste ketenpartners, ook de specifieke kennis in huis voor de bouw van bedrijfsgebouwen. Die kunnen bijvoorbeeld specifieke installaties vergen, zoals een sprinklerinstallatie, of specifieke maatregelen rondom brandveiligheid.

Planning

Wij begrijpen dat de planning van de bouw - en met name de geplande opleverdatum - erg belangrijk is voor onze opdrachtgevers. De ondernemer wil aan de slag in het nieuwe gebouw en baseert daar zijn eigen bedrijfsplanning op. Ook het budget is een belangrijke factor. Met een goede voorbereiding bouwen wij binnen budget en binnen planning.

BREEAM

breeam

Ook duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor onze opdrachtgevers. Bij de bouw van een nieuw bedrijfspand kan zich dat bijvoorbeeld uiten in de vraag om een BREEAM-gecertificeerd gebouw. BREEAM is een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met een minimale milieu-impact. Voor een opdrachtgever kan het lastig zijn om dat proces te doorgronden. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij ook daarin ondersteunen. BREEAM-certificering hoeft niet lastig te zijn en ook niet heel veel meer te kosten, mits in een vroeg stadium de juiste keuzes gemaakt worden. In ons team is de deskundigheid aanwezig om opdrachtgevers te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

= Verplicht veld