VB-Groep

Onderwijs

Onderwijs

Onderwijs

Bouwen in het onderwijs gebeurt veelal in aanbesteding. Wij bouwen regelmatig onderwijsinstellingen en hebben voldoende actuele referenties om mee te mogen doen aan Europese aanbestedingen. We hebben voldoende schaalgrootte voor grote projecten, maar door onze platte organisatiestructuur zijn we ook prima in staat om kleine projecten uit te voeren.

Waarom bouwen in het onderwijs met Huybregts Relou?

  • Jarenlange ervaring
  • Specialistische kennis
  • Ervaring met bouwen ‘met de winkel open’
  • Betrokken medewerkers

Specialistische kennis

Wij hebben zelf en vanuit ons netwerk van vaste ketenpartners, alle benodigde kennis in huis om onderwijsprojecten tot een succesvol geheel te maken. We kennen bijvoorbeeld de eisen die er spelen op het gebied van installaties, maar zijn ook bekend met de processen binnen het onderwijs en de belangen van de diverse stakeholders. De laatste tijd is er steeds meer aandacht gekomen voor het belang van ventilatie in gebouwen, ook daarvoor hebben we de benodigde kennis in huis.

Bouwen ‘met de winkel open’

Ook met bouwen ‘met de winkel open’ hebben we ruime ervaring. Dat is bijvoorbeeld het geval bij renovatie van een school, maar ook bij het bouwen op een campus. Medegebruikers ervaren dat al snel als vervelend. Goede communicatie en een respectvolle omgang met gebruikers is van essentieel belang om begrip voor elkaar te kweken. Onze medewerkers hebben daar gevoel voor en zijn van nature zeer sociaal in de omgang met gebruikers. Daarbij hebben we ook oog voor de veiligheid, niet alleen op de bouwplaats zelf maar ook voor de omgeving. Dat geldt in de directe omgeving van de bouwplaats, maar ook voor de aan- en afvoer van materialen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang onze laatste updates rondom ontwikkelen en bouwen.

Projecten

Transformatie basisschool tot kantoorhuisvesting

Voormalige basisschool Kakertshöfke verbouwd tot kantoorhuisvesting voor onderwijsinstelling Movare

Nieuwbouw Fontys Eindhoven

Nieuw innovatief onderwijsgebouw

Renovatie OBS De Fakkel Utrecht

Frisse, gezonde en eigentijdse school voor leerlingen De Fakkel