VB-Groep

Geslaagde Dag van de Bouw bij De Antonius

19 juni 2023

Een kijkje achter de bouwhekken bij de transformatie van een stukje cultureel erfgoed. Gisteren kon het tijdens Dag van de Bouw! Meer dan 800 bezoekers maakten kennis met onze mooie sector en kregen een kijkje achter de bouwhekken. Ook aan de kinderen werd gedacht, zij konden zelf een mooi vogelhuisje maken.

Een uniek kijkje achter de schermen

Meteen om 10.00 uur bij de start van de Dag van de Bouw kwamen de eerste bezoekers al een kijkje nemen. Onze collega’s waren ter plekke om bezoekers te voorzien van interessante informatie over het project. Bezoekers konden met eigen ogen zien hoe zoveel mogelijk van het oorspronkelijke gebouw, met name het karakter en de herkenbaarheid, overeind wordt gehouden bij het transformeren van dit stukje religieus erfgoed.

Meer dan 800 bezoekers

We kijken terug op een geslaagde Dag van de Bouw met meer dan 800 bezoekers. Eén van de appartementen diende als expositieruimte. Hier werd de historie van de kerk belicht. Ook aan de kinderen werd gedacht, zij konden zelf een vogelhuisje timmeren onder begeleiding van een van onze collega’s.

150-jarig bestaan

Huybregts Relou en VB Groep bestaan dit jaar 150 jaar! Daarom vond tijdens Dag van de Bouw onze ‘Vuttersbijeenkomst’ plaats. Onze oud-medewerkers kregen een uniek kijkje achter de schermen en werden in het zonnetje gezet! Want ook zij hebben een flinke steen bijgedragen aan ons succes.

De Antonius niet kunnen bezoeken?

Bekijk de projectpagina voor meer informatie.

Lees meer