VB-Groep

Bezoek De Antonius in Valkenswaard tijdens Dag van de Bouw

30 mei 2023

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert Bouwend Nederland wederom de 'Dag van de Bouw'. Op deze dag worden bouwplaatsen in heel Nederland opengesteld voor jong en oud om te laten zien hoe mooi onze sector is. Huybregts Relou en CRA Vastgoed stellen tijdens de Dag van de Bouw project De Antonius in Valkenswaard open voor publiek.

De Antonius in Valkenswaard

De voormalige Antoniuskerk in Valkenswaard wordt momenteel getransformeerd tot appartementencomplex. Hierbij wordt zoveel mogelijk van het oorspronkelijke gebouw, met name het karakter en de herkenbaarheid, overeind gehouden. Beperkte aanpassingen aan in het oog springende zijden en toevoeging van volume op minder opvallende projecten creëren ruimte voor 18 appartementen en lofts.

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 17 juni ben je van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom voor een uniek kijkje achter de schermen bij dit bijzondere project! Heb je altijd al willen weten hoe een kerk getransformeerd wordt tot appartementencomplex? Of wil je meer weten over de historie van de kerk? Bezoek dan De Antonius tijdens de Dag van de Bouw. Ook kinderen zijn van harte welkom. We kijken er naar uit om te laten zien hoe mooi onze sector is én hoe gaaf ons project is!

Een initiatief van Bouwend Nederland

De Dag van de Bouw is de dag waarop bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. Jong en oud kan op deze zestiende editie ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations.

Aanmelden is niet nodig.

Meer weten over De Antonius?

Bekijk de projectpagina voor meer informatie.

Lees meer

Praktisch

Adres:

Eindhovenseweg 73
5554 AB Valkenswaard

Parkeersuggestie:

Centrum Valkenswaard