VB-Groep

Startschot gegeven voor de bouw Houtens in Son

8 oktober 2024

Een mooi moment voor Huybregts Relou en ontwikkelaar Woonflow: afgelopen donderdag 3 oktober werd het officiële startsein gegeven voor het nieuwbouwproject Houtens in Son. Samen met wethouder Jelle de Jong van de gemeente Son en Breugel, woningcorporatie 'thuis, de kopers en andere betrokkenen vierden wij de start van de bouw van het project. De bouw van de 14 woningen is inmiddels gestart.

Het officiële startsein

Het was een gezellige bijeenkomst op een zonnige herfstmiddag in Son, die werd afgetrapt met een welkomstwoord van Frederik Lokker van Woonflow. Hij sprak zijn waardering uit voor de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Vervolgens namen ook wethouder Jelle de Jong, Luc Severijen, Directeur-bestuurder van 'thuis en Mark Jansen namens Huybregts Relou, kort het woord. Hierna werd op feestelijke wijze een picknicktafel onthuld als geschenk aan de toekomstige bewoners van de nieuwe woningen. Na dit officiële moment werden alle aanwezigen uitgenodigd voor een gezellige borrel op de bouwplaats.

Over Houtens

Houtens is gelegen in het zuidwesten van Son. Hier worden 14 koopwoningen gerealiseerd, waaronder 7 koopgarantwoningen (via Woonstichting 'thuis) en 7 koopwoningen in het middensegment. Het gaat om 4 hoekwoningen, 5 tussenwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 3 geschakelde - levensloopbestendige - patiowoningen. Te midden van de woningen komt een knus binnenplein waar bewoners kunnen genieten van de rust.

Overname bouwactiviteiten door Huybregts Relou

Houtens wordt gerealiseerd door Woonveste Bouw. Afgelopen september heeft Huybregts Relou de bouwactiviteiten en medewerkers van Woonveste Bouw overgenomen. In de praktijk betekent dit dat het volledige projectteam, onder de hoede van Huybregts Relou, betrokken is en blijft bij de realisatie van Houtens.

Meer weten over Houtens?

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie over de bouw van de 14 nieuwbouwwoningen in Son.

Bekijk projectpagina