VB-Groep

Overeenkomst groot onderhoud Pronto flats Helmond

18 april 2024

Op 2 april 2024 heeft Huybregts Relou een overeenkomst gesloten met Stichting Woonpartners over het uitvoeren van groot onderhoud aan de eerste van 10 Pronto flats in Helmond, met in totaal 234 appartementen.

In bijzijn van Directeur-bestuurder Bas Sievers en Manager Vastgoed Mikel Segers van Woonpartners tekenden Paul Uppelschoten en Wouter Bezemer namens Huybregts Relou op dinsdag 2 april de overeenkomst voor de opdracht.

De Pronto flats in Helmond worden verduurzaamd en verbeterd met specifieke aandacht voor circulaire oplossingen. De gevels worden tevens opgefrist met een compleet nieuw uiterlijk, waarmee de appartementen spoedig weer klaar zijn voor een mooie nieuwe toekomst.

“We zijn erg blij om opnieuw een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de leefomgeving van Helmond”, licht Directeur Paul Uppelschoten toe. “Eerder werkten we al prettig samen met Woonpartners in verschillende projecten. Met innovatieve oplossingen zoals het plaatsen van circulaire keukens, het vervangen van traditionele radiatoren door infraroodpanelen en het toepassen van circulair HR++ isolatieglas. Met dit project kunnen we de succesvolle samenwerking voortzetten.”

We zijn blij om wederom een mooi bijdrage te leveren aan de leefomgeving van Helmond.
Paul Uppelschoten, Directeur

Start in zomer 2024

Werkzaamheden aan de flats starten volgens planning in de zomer van 2024, na de bouwvakantie. Een team van Huybregts Relou en Woonpartners is inmiddels gestart met de voorbereidingen, op weg naar een mooi resultaat met tevreden bewoners!

V.l.n.r.: Wouter Bezemer, Bas Sievers, Paul Uppelschoten