VB-Groep

Overeenkomst bouw Hertoglaan Vught

1 juni 2023

Op 17 mei tekenden Pierre Sponselee namens Woonstichting Charlotte van Beuningen en Wouter Bezemer en Paul Uppelschoten vanuit Huybregts Relou de intentieovereenkomst voor de realisatie van het vervangende nieuwbouwproject op de hoek van de Hertoglaan en de Sasse van Ysseltstraat. Hier verschijnt een nieuwbouw complex met 54 toekomstbestendige appartementen.

Het project aan de Hertoglaan omvat de sloop van de bestaande bebouwing en de bouw van een duurzaam, groen appartementencomplex met vijf bouwlagen. Huybregts Relou begeleidt de realisatie vanaf de sloop van de bestaande bebouwing tot aan de woonrijpe oplevering.

De bouw van de appartementen gaat naar verwachting eind 2023 van start. Met een sterke focus op groen wonen draagt het complex bij aan een duurzame samenleving en voldoet het aan de hedendaagse behoeften van toekomstige bewoners.

Hertoglaan Vught, Charlotte van Beuningen

Impressie van het nieuwbouwproject Hertoglaan Vught

Succesvolle samenwerking

Huybregts Relou is blij wederom een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de leefomgeving van Vught. Eerder werd al prettig samengewerkt aan de realisatie van de Grote Zeeheldenbuurt in Vught, en dit project markeert een nieuwe mijlpaal in de succesvolle samenwerking met Woonstichting Charlotte van Beuningen.