VB-Groep

Huybregts Relou neemt bouwactiviteiten van Woonveste Bouw over

2 september 2024

Huybregts Relou BV, een prominent bouwbedrijf en onderdeel van VB Groep, kondigt met trots de overname aan van de bouwactiviteiten van Woonveste Bouw BV, gevestigd in Mierlo. De overname treedt per 9 september 2024 in werking en is een strategische zet die de continuïteit van lopende en toekomstige bouwprojecten waarborgt en een stabiele werkplek biedt voor de medewerkers van Woonveste Bouw.

Woonveste Bouw heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd in de regio Mierlo en daarbuiten. Ondanks het succes van de vele projecten die zijn gerealiseerd, is het door de steeds striktere regelgeving en de uitdagingen op de arbeidsmarkt voor kleinere bouwbedrijven steeds moeilijker geworden om zelfstandig te blijven opereren. "Wij hebben zorgvuldig gezocht naar een partner die onze waarden deelt en de continuïteit voor zowel onze medewerkers als onze projecten kan waarborgen. In Huybregts Relou hebben we deze betrouwbare partner gevonden," aldus Mark Jansen, directeur van Woonveste Bouw.

Met de overname door Huybregts Relou worden de medewerkers van Woonveste Bouw verwelkomd in een professionele en solide organisatie die bekend staat om haar focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. "Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de medewerkers van Woonveste Bouw een aangenaam werkklimaat te bieden en de projecten succesvol voort te zetten," zegt Wouter Bezemer, Algemeen Directeur van Huybregts Relou. "We zijn verheugd om deze stap te zetten en kijken uit naar de samenwerking met de nieuwe collega's en het voortzetten van de projecten."

We kijken uit naar de samenwerking met de nieuwe collega's en het voortzetten van de projecten.
Wouter Bezemer, Algemeen Directeur

Mark Jansen zal voorlopig betrokken blijven bij de overname om te zorgen voor een soepele overgang en de afronding van lopende projecten. Na deze periode zullen Mark Jansen en Maarten Plasmans hun carrière voortzetten in vastgoedontwikkeling en -beleggingen onder een nieuwe naam.

Huybregts Relou kijkt uit naar een duurzame samenwerking met haar nieuwe medewerkers en relaties, en blijft zich inzetten voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten.