VB-Groep

Huybregts Relou 150 jaar

2 februari 2023

Dit jaar viert Huybregts Relou haar 150-jarig bestaan. De geschiedenis start in 1873, waarin timmerman Johannes (Jan) Hendrikus Adrianus Huybregts voor zichzelf begint. Hij start in Helmond, maar verhuist al gauw naar Mierlo. Als gedreven, eerlijke en kundige vakman neemt hij vooral grote, complexe utiliteitswerken aan. Hier begint het mooie geschiedenisverhaal van het familiebedrijf Huybregts.

In 1980 startte Johan van Boldrik zijn loopbaan bij het bedrijf en in 1994 nam hij samen met Jan Huybregts Jr. het bedrijf over. In 2002 werd Johan van Boldrik enig eigenaar en de Van Boldrik Groep was geboren. In 2008 werd de naam Van Boldrik Groep omgezet in VB Groep. Met de naamswijziging werd ook het beeldmerk gewijzigd in de kleurrijke diamant. Vandaag de dag is Huybregts Relou een professioneel, groeiend, familiebedrijf dat met veel toewijding wordt geleid door een driekoppige directie: Wouter Bezemer, Sander van Doorn en Paul Uppelschoten.

Het 150-jarig bestaan wordt groots gevierd. Dit doen we als VB Groep. Het thema voor dit jubileumjaar is ‘Diamanten voor altijd’. Omdat diamanten – net als onze mensen, ons vak en ons bedrijf – veel facetten hebben. Omdat ze staan voor duurzame verbinding. En omdat ze ijzersterk zijn, en zeldzaam. Net als bedrijven die 150 jaar bestaan. En omdat diamanten net zo waardevol zijn en we ze net zo graag zien schitteren als onze mensen, opdrachtgevers en partners.

“Ik ben trots op de mooie samenwerkingen die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd met onze opdrachtgevers en partners. We investeren in langdurige relaties en vinden het belangrijk dat we duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons. Op naar de volgende 150 jaar!”
Wouter Bezemer, Algemeen Directeur

Het hele jaar door zullen we stilstaan bij dit bijzondere jubileum. Met activiteiten voor onze mensen en hun familie maar ook voor onze opdrachtgevers, partners en oud collega’s. Onze diamanten!

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes in de spotlight zetten. Resultaat komt immers samen. Het motto waar we met meer dan 350 collega’s, relaties en partners dagelijks invulling aan geven.

Wil je meer weten over de geschiedenis van Huybregts Relou?

We nemen je graag mee in onze historie, ons verhaal.

Bekijk onze historie