VB-Groep

Hoogste punt woonzorgcentrum Zandstaete en hospice De Zandsporen

8 april 2024

Feest op de bouwplaats bij locatie Zandstaete en hospice De Zandsporen van zorginstelling De Wever. Op donderdag 4 april werd hier het hoogste punt punt bereikt. Om dit te vieren werd onder toeziend oog van tal van genodigden een aantal vlaggen gehesen. Vervolgens werd geproost op deze belangrijke mijlpaal!

Het was een gezellige drukte tijdens de bijeenkomst, die werd afgetrapt met een welkomstwoord van Sander van Doorn, Directeur van Huybregts Relou. Hij benadrukte de fijne samenwerking met De Wever en de verschillende betrokken partijen zoals installateurs Van Hees en Verstappen van Amelsvoort. Rutger Akkerman, Directeur van de directievoerende partij Oostelbos Van den Berg, kreeg een speciale vermelding. Na ook een korte toespraak van Gerard Snoeren van De Wever en het hijsen van de vlaggen werden alle aanwezigen uitgenodigd voor een hapje en een drankje, waarvoor speciaal een frietkar was geregeld.

Woonzorgcomplex en hospice

Woonzorgcentrum Zandstaete komt op de plek waar voorheen locatie De Kievitshorst van ouderenzorgorganisatie De Wever was gevestigd. Ook hospice De Sporen, momenteel gevestigd aan de Bredaseweg, verhuist naar de nieuwe locatie in de wijk ’t Zand in Tilburg-West. Zandstaete biedt ruimte aan 120 zorgappartementen. Daarnaast worden er 33 aanleun-huurappartementen gerealiseerd voor senioren. In hospice De Zandsporen worden 12 zorgappartementen gerealiseerd.

De bouw verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden het woonzorgcentrum en het hospice begin 2025 opgeleverd.

Nieuwbouw Zandstaete en De Zandsporen

Meer weten over de bouw van het woonzorgcentrum Zandstaete en hospice De Zandsporen?

Bekijk de projectpagina