VB-Groep

Geslaagde Dag van de Bouw bij projecten De Caai en Zandstaete

10 juni 2024

Een kijkje achter de bouwhekken bij De Caai, binnenkort de modernste stadswijk van Eindhoven, en bij woonzorgcentrum Zandstaete in Tilburg! Afgelopen zaterdag kon het tijdens Dag van de Bouw. Duizenden bezoekers maakten op een unieke manier kennis met onze mooie sector.

Een uniek kijkje achter de schermen

Afgelopen zaterdag vond de zeventiende editie van de landelijke Dag van de Bouw plaats, een initiatief van Bouwend Nederland. Huybregts Relou stelde speciaal voor deze gelegenheid project De Caai in Eindhoven en project Zandstaete in Tilburg open voor publiek. 

Geweldige opkomst

Gedurende de dag kwamen 3.500 bezoekers een kijkje nemen bij deze twee bijzondere projecten. Onze collega’s waren ter plekke om bezoekers rond te leiden en te voorzien van interessante informatie. 

Bij De Caai werden woontorens De Fresh en De Flow opengesteld voor het publiek. Vanaf de 18e verdieping kregen bezoekers een prachtig uitzicht over de skyline van Eindhoven. In Tilburg kregen bezoekers een rondleiding in het nieuwe woonzorgcentrum Zandstaete, op de plek waar voorheen woonzorgcomplex De Kievitshorst was gevestigd. Op beide locaties werd ook aan de jongste bezoekers gedacht, zij konden onder begeleiding van onze collega's hun eigen vogelhuisje timmeren. 

Dank aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en uiteraard aan alle bezoekers. Wij kijken terug op een mooie dag! 

Meer over de projecten

Nieuwbouw De Caai Eindhoven

Waar ooit de modernste melkfabriek van Nederland stond, staat binnenkort de modernste stadswijk van Eindhoven. Op De Caai komen vijf woontorens. Het koopaanbod bestaat uit twee woontorens en de huurappartementen vind je in de overige drie gebouwen. 

Lees meer over De Caai

Nieuwbouw Zandstaete Tilburg

Aan de Everjachtstraat in Tilburg komt een nieuw wooncentrum met in totaal 120 wooneenheden voor verpleegkundige zorg en 33 huurappartementen in de vrije sector. De wooneenheden zijn verdeeld over diverse gebouwen: een hoogbouwcomplex van 10 verdiepingen en 2 omliggende blokken van 4 en 5 verdiepingen.

Lees meer over Zandstaete