VB-Groep

Foodtruck brengt vreugde in Staatsliedenbuurt Tilburg

7 juli 2023

Gisteren zijn de vaklieden en bewoners die betrokken zijn bij het groot onderhoudsproject in de Staatsliedenbuurt in Tilburg, verrast met een smakelijk evenement. Met de naderende vakantie, waar we voor 61 woningen de binnenwerkzaamheden nog voor de vakantie hebben opgeleverd, is er reden voor een feestelijke traktatie.

Huybregts Relou is momenteel bezig met het verduurzamen van 61 huurwoningen in de Staatsliedenbuurt, met veel keuzevrijheid voor bewoners. De grondgebonden eengezinswoningen krijgen een fris en eigentijds uiterlijk. We zorgen hier ook voor persoonlijke aandacht en communicatie met de bewoners, zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Een toegewijde huurderscoach staat klaar om bewoners te begeleiden bij individuele keuzes, de planning te bespreken en dagelijkse vragen te beantwoorden.

Om de inspanningen van de vaklieden en het geduld van de bewoners te erkennen, heeft een foodtruck heerlijke hamburgers en frietjes uitgedeeld in de Staatsliedenbuurt om de vooruitgang van het project te vieren.

Met de renovatie en verduurzaming van de woningen in volle gang, biedt dit evenement een welverdiende pauze. Het is een blijk van waardering voor de inzet van alle betrokkenen en een gelegenheid om vooruit te kijken naar een duurzamere toekomst voor de Staatsliedenbuurt in Tilburg.

Verduurzaming Staatsliedenbuurt Tilburg

Benieuwd hoe we te werk gaan voor WonenBreburg in Tilburg?

Bekijk onze projectpagina