VB-Groep

Bezoek Van der Valk Eindhoven-Best tijdens Dag van de Bouw 2022

17 mei 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert Bouwend Nederland wederom de 'Dag van de Bouw'. Op deze dag worden bouwplaatsen in heel Nederland opengesteld voor publiek om te laten zien hoe mooi onze sector is én hoe gaaf onze projecten zijn. 

Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Dit jaar is de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni. Kom je ons bezoeken op de bouwplaats van Van der Valk Eindhoven-Best?

Bezoek Van der Valk Eindhoven-Best

Aan de rand van de A2 en A50 zijn wij bezig met het Valk Exclusief hotel Eindhoven-Best. De eerste paal is op 2 juni 2020 geslagen. Het nieuwe hotel in Best heeft na de oplevering 198 kamers, een restaurant met live-cooking, een bar, brasserie, vergaderzalen, wellness met fitness, zwembad en een skybar op de 12e verdieping van het nieuwe gebouw. In totaal wordt het gebouw 15 bouwlagen hoog. De oplevering zal eind 2022 plaatsvinden.

Praktische informatie Dag van de Bouw

Een bouwlocatie kent veel potentiële gevaren. Daarom is het heel belangrijk om de veiligheid te waarborgen van zowel onze bezoekers als ons personeel. Daarom treffen wij de nodige maatregelen en kun je veilig ons project bezoeken. Dit kan op zaterdag 18 juni van 10:00 tot 16:00 uur, gelegen aan Ploegstraat 1 te Best. Je bent van harte welkom om de bouwvorderingen te komen bekijken!

We kijken uit naar de Dag van de Bouw! Om te laten zien hoe mooi onze sector is én hoe gaaf ons project Van der Valk Eindhoven-Best is.

Aanmelden is niet nodig.

Meer weten over Van der Valk Eindhoven-Best?

Op onze projectpagina vind je alle relevante informatie over dit project.

Bekijk projectpagina