VB-Groep

Nieuwbouw woningen en appartementen Waalre

Plaats Waarle
Bekijk alle gegevens

Wonen Hartje Waalre

Op een intiem, karakteristiek woongebied in hartje Waalre, dat in alles karakter uitademt, bouwt Huybregts Relou 11 nieuwbouw woningen en 24 appartementen.

Vlak achter de oude Markt, ontstaat een elegant samenspel tussen fraai vormgegeven woningen en appartementen en de omgeving. Een samenspel dat perfect past bij de rijke geschiedenis van deze levendige locatie. Waar vroeger Linnenweverij Van Dijk & Zonen was gevestigd, zijn inmiddels al diverse karakteristieke appartementen en woningen gerealiseerd

De knusse, kleinschalige sfeer van begin vorige eeuw herleeft in de rij- en hoekwoningen. De twee-onder-één-kap en vrijstaand geschakelde woning in rijke dorpse stijl bieden binnen 'Wonen Hartje Waalre' alle ruimte voor een lekker leven met het hele gezin.

De ruim opgezette woningen en tuinen, verwijzen met subtiele stijlelementen naar het ambachtelijke verleden van deze bijzondere plek. Uiteraard, zonder de moderne woonwensen in ruimte en comfort uit het oog te verliezen.

Op deze levendige locatie zijn totaal 12 rij- en hoekwoningen, 2 twee-onder-één-kap woningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen, één gebouw met 24 appartementen en één gebouw met 12 appartementen gerealiseerd.

Projectdetails

Plaats Waarle
Opdrachtgever Novaform te Best