VB-Groep

Nieuwbouw De Driesprong Breda

Plaats Breda
Bekijk alle gegevens

VB Bouwconcept

VB Concepten heeft het werk "De Driesprong" fase twee te Breda gegund gekregen. Het betreft nieuwbouw, inclusief ontwerp, van 27 woningen en 26 appartementen in VB Bouwconcept in de wijk de Driesprong te Breda voor opdrachtgever WonenBreburg.

De Driesprong is een overzichtelijk buurtje met nieuwe woningen rond een prachtig buurtpark. Er komen ongeveer 150 woningen, waarvan 46 op vrije kavels. Driesprong wordt een 30 km zone en het verkeer rijdt langs één kant langs het park. Kinderen kunnen veilig in het park spelen. Parkeren doe je zoveel als mogelijk uit het zicht; achter de woningen of langs het spoor.

Inmiddels zijn de 27 woningen en 26 appartementen gerealiseerd. De nutsbedrijven hebben de bestaande infra verwijderd en op de nieuwe positie weer aangebracht.

Voor meer informatie over de woningen zie: www.123sprong.nl

123sprong is het verborgen pareltje aan de oostkant van Breda. WonenBreburg ontwikkelt hier een nieuwe wijk met woningen rond een groot park. Wonen in 123sprong betekent 'helemaal je eigen huis gemaakt'; jij kiest en bepaalt het hier allemaal zelf. Of het nu gaat om een kavel, koopwoning of huurwoning.

Projectdetails

Plaats Breda
Opdrachtgever WonenBreburg