Veldhoven, onderhoud Wal/Struweel

Dit project bestaat uit drie woonblokken met drie tot vier bouwlagen. De renovatie bestaat uit een gevelrenovatie, dat wil zeggen dat alle houten kozijnen en gevelbetimmeringen vervangen worden door aluminium kozijnen respectievelijk Rockpanel. Tevens worden de schuine daken na-geïsoleerd en voorzien van nieuwe dak singels.

 

De entrees (totaal twaalf stuks) worden compleet gerenoveerd en uitgebreid. Ook worden gelijktijdig de open onderdoorgangen aangepast en wordt hier gesloten fietsenstallingen (totaal drie stuks) gerealiseerd. De buitenwanden van deze fietsenstallingen worden uitgevoerd met een ventilerend lamellenscherm. Om deze fietsenstalling uit te kunnen voeren moeten de bestaande nutsleidingen in mantelbuizen gelegd worden omdat eerst sprake was van een buitensituatie en er nu sprake is van een binnensituatie.

 

Voor we starten met de renovatiewerkzaamheden moet er nog een asbestinventarisatie plaats vinden. Hiertoe moeten alle appartementen individueel worden opgenomen. Uit de rapportage moet blijken of we dan met klasse één of twee sanering van doen hebben. Met name de asbesthoudende beglazingskit speelt hierbij een belangrijke rol.

 

In de appartementen worden de keukens vervangen en de mechanische ventilatie wordt ook aangepast c.q. aangebracht. Ook worden de balkonhekken van de appartementen vervangen.

 

 

  • Aannemer:Huybregts Relou BV