Ketenintegratie

Het renoveren van 89 woningen aan de Kruizemuntweg e.o. te Tilburg is een verregaande samenwerking tussen Huybregts Relou en WonenBreburg.

 

Vanaf het initiatief tot en met de uitvoering wordt nauw samengewerkt in de vorm van ketenintegratie. Hierbij worden o.a. principes van ABC-costing en leanbouwen toegepast. Daarnaast zijn er diverse overkoepelende projectdoelen vastgesteld welke gaan over klanttevredenheid, doorlooptijden en betrokkenheid. Het projectdoel gaat voor op het individuele bedrijfsbelang. 

 

De buiten werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de complete gevel, het opfrissen en opwaarderen van de huidige isolatieschil. Bij de werkzaamheden binnen wordt, op wens van de huurder, de keuken, toilet of badkamer gerenoveerd. Het gehele (binnen)riool wordt vervangen en de dak,- als vloerisolatie wordt op wens van de huurder toegevoegd. Tevens wordt de renovatie aangegrepen om woningen asbestvrij te maken.

 

Alle 89 woningen worden van initiatief tot oplevering binnen 1 jaar gerealiseerd. Wederom een bewijs dat ketenintegratie meer kan brengen dan enkel een interessante prijs.

 

Zie ook het artikel uit Tilburg.com "WonenBreburg start groot onderhoud in Wandelbos-Noord"

http://www.huybregts-relou.nl/huybregts_relou/actueel/publicaties/