De stijl en klasse van welleer, met alle comfort van het heden

Het Hofke wordt in een nieuw jasje gestoken. Daarbij verliezen wij het authentieke karakter natuurlijk niet uit het oog!

 

Het Hofke ligt in Tongelre en is één van de oudste kernen van Eindhoven. Het is een unieke locatie met een rijk historie, die teruggaat naar omstreeks 1200. In 2010 zijn we gestart met de ontwikkeling van deze karakteristieke plek. In 2011 start de bouw.

De ontwikkeling begint met drie levensloopbestendige woningen, pal naast de kerk van Tongelre. Het is belangrijk om het aangezicht van de wijk te behouden. Daarom zullen de nieuwe woningen de sfeer uitademen van vroeger. Maar natuurlijk zijn ze van binnen voorzien van alle luxe en comfort. Daarbij hebben geïnteresseerde kopers inbreng in de indeling en uitvoering. Er wordt eerst overleg gepleegd met de nieuwe bewoners. Zij kunnen hun wensen en eisen kenbaar maken. Ook overleggen we veelvuldig met de buurt. Dat is straks zeker van belang, als we het binnenterrein aan gaan pakken.

 

In oktober 2012 heeft CRA Vastgoed na diverse marketingacties de laatste woning verkocht, waarna 21 december 2012 de definitieve oplevering aan een zeer enthousiaste koper heeft plaatsgevonden.

 

  • Architect:Kovos Architecten, Eindhoven
  • Aannemer:Huybregts Relou
  • Makelaar:Maas Makelaardij