Sander van Doorn - projectleider

Mijn naam is Sander van Doorn en ik ben sinds augustus 2001 werkzaam voor Huybregts Relou. Ik ben begonnen als werkvoorbereider en heb via een tussenstap van senior werkvoorbereider de stap mogen / kunnen maken naar projectleider.

 

                                               

Het mooie van werken bij Huybregts Relou is de diversiteit van de werkzaamheden en de verschillende werken in alle disciplines van de bouw. Je bent verantwoordelijk voor het project van de "fundering tot aan de brievenbus" en dat maakt het erg afwisselend en uitdagend.

 

We zijn een enthousiast en gezellig bedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Indien je zelf bereid bent om je door te ontwikkelen en door te groeien, worden de mogelijkheden je geboden middels cursussen en opleidingen, echter de praktijk is misschien wel de beste leerschool. Doordat er veel kennis binnen het bedrijf aanwezig is kan hier optimaal gebruik van worden gemaakt. De ontwikkelmogelijkheden die er zijn binnen het bedrijf en de holding creëer je uiteindelijk zelf.

 

Tijdens de uitvoering van een bouwproject werken we in projectteams. Het realiseren van bouwwerken naar tevredenheid van alle partijen zoals architect en opdrachtgever zien wij dan ook als een teamprestatie.

 

 

Terug